Dresura pasa:
Grupni Treninzi

Pridružite se našoj narednoj grupi u Radionici ŠKOLARAC (“Osnovna poslušnost”).

Lokacija: Beograd – Registracija se zatvara za:

0
DANI
0
SATI
0
MINUTE
0
Sekunde
TEME

Šta ćete naučiti?

Na grupnim treninzima treba da naučite kako da uspostavite i izgradite jak kontakt (vezu) sa psom, da naučite osnove zoopsihologine (“psihologija pasa”), da nučite napredne tehnike učenja psa, da naučite šta je socijalizacija i kako se sprovodi sa psom.

Kontakt

Kontakt je uspostavljanje naše veze sa psom, građenje jake povezanosti psa za nas, građenje i uspostavljanje nas kao lidera psu, spuštanje psa na hijerarhiji u “čoporu” koji čine pas i čovek.

Zoopsihologija

Osnovni elementi zopsihologije (“psihologija pasa”) su bitni za rešavanje problema ponašanja pasa i učenje elementarnih vežbi poslušnosti psa. Zoopsihologijom utičemo na vežbe poslušnosti i obratno, nerazdvajamo ih.

Tehnike učenja

Napredne tehnike učenja se odnose na sistem učenja psa, tehniku učenja svake elementarne vežbe poslušnosti i  različite faze u građenju svake od elementarnih vežbi poslušnosti.

Socijalizacija

Socijalizacija psa je učenje psa na različite zvukove, podloge, mirise, odnos psa sa drugim psima Kroz nju se uči način vršenja socijalizacije psa, društveno prihvatljivo ponašanje i odgovorno vlasništvo nad psom.
Rezervišite Vaše mesto
Naš process učenja

Šta treba da očekujete?

Uvodna predavanja

Uvodno predavanje “Kontakt” drži gospodin dr Nenad Milojević ispred Institut KACHARI koji se bavi istraživanjem i dokumentaicijom upotrebnih pasa.

Drugo predavanje “Osnove – kako pas uči” drži dipl. ing. Srđan Vidanović.

01
02

Radionica ŠKOLARAC

Praktični treninzi se održavaju dva puta nedeljno. Na istima vodič treba da stekne:

  • Praktično znanje i veštinu učenja i građenja elementarnih vežbi poslušnosti,
  • Prepoznavanje elementarnih rekacija i signala koje pas daje,
  • Načine socijalizacije psa kroz primenu određenih vežbi
  • Kako da ojača i ne naruši vezu između sebe i psa.

Srećni vlasnik psa

Nakon završetka radionice vlasnik treba da ima:

  • Jače izgrađenu vezu sa psom.
  • Elementarno praktično, teoretsko znanje i veštinu da sam dođe do rešenja nekog problema u ponašanju psa.
  • Kako sam da uči psa novim vežbama.
  • Kako da ojačava dalje ponašanje psa i same elementarne vežbe poslušnosti i koncipira trening sa svojim psom.
03
KO SMO MI?

O Nama

UrbanDOG školica za edukaciju (obuku) vlasnika i učenje njihovih pasa nastaje krajem 2016 godine. Od tada kroz nju je prošlo, različite radionice, nešto više od 100 pasa sa svojim vlasnicima.

Pojedini polaznici su još uvek sa nama spremajući se za takmičenja u radu ili za ispite. Ispiti i takmičenja su po nekom od  programa po međunarodnom pravilniku za upotrebne pse FCI (Federation Cynologique Internationale) ili nacionalnom porgramu za rad KSRS (Kinološki savez Republike Srbije).

Dresura Pasa Cena

Spremni da počnete sa treningom?

1 – MESEC

RSD12,000

Upiši se u program u trajanju od 1 meseca.

Predavanje: Kontakt

Predavanje: Kako pas uči

8 Grupnih Treninga

20% Popust

Rezervišite Vaše mesto

*Broj mesta je ograničen.

3 – MESECA

Promocija

RSD30,000

Upiši se u program u trajanju od 3 meseca.

Predavanje: Kontakt

Predavanje: Kako pas uči

26 Grupnih Treninga

20% Popust

Rezervišite Vaše mesto

*Broj mesta je ograničen.

CLIENTS REVIEWS

Šta naši klijenti kažu o nama?

U školici Urban DOG, Srđan je pre početka treninga bio izrazito strpljiv sa mnom, pun razumevanja i voljan da podeli hrpu saveta. Tokom početne obuke, a i sad na naprednoj, ostao je dosledan tome da svakoj vežbi priđe sistematično, da bude precizan, direktan i posvećen. Verujem da smo svi mi koji smo prošli obuku posle nje okuraženi, u mnogome rasterećeni i sposobni da učvrstimo svoju vezu sa ljubimcima i da još više cenimo njihov karakter i stepen poslušnosti koji razvijaju. A što se pasa tiče - oni jedva čekaju prvu sledeću priliku da se najedu svojih omiljenih poslastica dok pokazuju šta sve umeju i znaju.
Jelena Šaranović
Za časove dresure u školici UrbanDOG odlučili smo se zato što smo usvojili kucu koja je u tom momentu imala već oko devet meseci. Kao mama dve male devojčice bilo mi je važno da imamo psa koji će da nas “uvek” sluša. Obuke znaju da budu naporne u smislu da ne ide baš sve iz prve i odmah, ali Srdjan je imao toliko podrške, razumevanja za mene i moju decu. Stvari je ponavljao bezbrojano puta i u svakom momentu je bio na raspolaganju kad god nam je bila potrebna pomoć.
Ana Jelačić
UrbanDOG škola je sjajana! Meni je pohadjanje puno pomoglo da razumem svog psa, da naučim kako da komuniciram sa njom i kako da vreme koje provedemo zajedno bude zabavno i relaksirajuće i za mene i za nju. Naučile smo kako da me poštuje, ali ne da ima strahopoštovanje, da me sluša, ali ne sa strepnjom. Kroz igru i vežbe smo učvrstile vezu izmedju nas i stvorile odnos pun poverenja.Prezadovoljna sam jer ovakva vrsta dresure nije fokusirana na odredjenog psa, već znanje koje se stiče je primenliivo uvek i sa bilo kojim psom. Sve pohvale i preporuke! 
Ana Ciganović
Imam samo reči hvale za škloicu UrbanDOG i Srđana i način na koji pristupa radu sa psima, ali što je važnije i vlasnicima. Vrlo je posvećen tome što radi, ima mnogo iskustva i trudi se da to prenese na vlasnika psa. Atmosfera na treninzima je uvek vesela, ali radna, i stalno se može napredovati. Svi koji žele da poboljšaju odnos sa svojim psom, i da nauče kako da pristupe dresuri, treba da se prijave na neki od kurseva koji se nude.
Andrea Plačkov
DO DANAS*

Do sada smo održali treninge preko 270 klijenata sa psima širom Srbije i Evrope.

Mi učimo vlasnike pasa kako da uče svoje pse i imaju srećniji život sa ljubimcem!

Kontaktirajte nas