Dresura pasa:
Privatni Treninzi

Jedan na jedan treninzi Vas uče kako da dostignete ponašanje psa na osnovu Vašeg postavljenog cilja.
PREDNOSTI

PRIVATNI TRENINZI

Personalizuj iskustvo

Nudimo personalne / individualne treninge kako bi ostvarili vaš cilj sa psom. Možda želite da naučite psa osnovnim društveno prihvatljivim “manirima” i ponašanju.

Ponašanje u domu

Program se počinje direktno iz vašeg doma, učeći polaznika i psa osnovnim pravilima ponašanja u domu, kako da vodite psa na ispravan način uz nogu, kako da rešite sve ostale problem ponašanja idr.

24/7 Podrška

Pružamo 24/7 podršku tokom procesa učenja, u slučaju da imate pitanja ili želite da se detaljnije informišete, unapred, za process učenja, možete nas pozvati, pisati nam ili nam poslati video sa vašim pitanjem.
Naš process učenja

Šta treba da očekujete?

Sastanak upoznavanja

Privatni treninzi počinju sa inicijalnim sastankom na kome je reč o ponašanju vašeg psa i vašim ciljevima, opservaciji ponašanja psa u vašem domu, kroz upoznavanje sa vašim trenerom i osnovama o načinu na koji psi uče.

01
02

Trening pozitivnim potvrđivanjem

Svi privatni treninzi, uključujući plan i program, su skrojeni prema potrebama vas i vašeg psa, vašeg životnog stila i ciljeva. Plan i program su promenljivi i mogu biti revidirani kako zajedno napredujemo. Takođe, dobićete rezime znanja i veština koje su uvedene ili izgrađene kod vas, sa vašim psom, nakon svakog treninga.

Kao podrška u vašem radu sa psom, dostupni smo vam putem emaila, SMS poruka ili putem telefonskih poziva, sve dokle traje vaš rad i napredak sa psom.

Imajte “srećnog” psa

Psi “vole” da treniraju kada se process učenja vrši kroz zabavu i primenjuje metod pozitivnim potvrđivanjem. Ovaj metod rada je motivišuć za njih i kod njih gradi samopouzdanje. Nakon treninga vaša veza sa psom će biti jača i vodiće ka srećnijem i zadovoljnijem životu vas sa vašim psom.

03
KO SMO MI?

O Nama

UrbanDOG školica za edukaciju (obuku) vlasnika i učenje njihovih pasa nastaje krajem 2016 godine. Od tada kroz nju je prošlo, različite radionice, nešto više od 100 pasa sa svojim vlasnicima.

Pojedini polaznici su još uvek sa nama spremajući se za takmičenja u radu ili za ispite. Ispiti i takmičenja su po nekom od  programa po međunarodnom pravilniku za upotrebne pse FCI (Federation Cynologique Internationale) ili nacionalnom porgramu za rad KSRS (Kinološki savez Republike Srbije).

Dresura Pasa Cena

Spremni da počnete sa treninzima?

1 – TRENING

RSD4,700

Krenite sa prvim treningom

Predavanje: Kontakt

Predavanje: Kako pas uči

1 Privatni Trening

30% Popust

Rezervišite Vaše mesto

*Broj mesta je ograničen.

12 –  Treninga

Promocija

RSD40,000

Krenite sa paketom treninga po definisanom programu.

Predavanje: Kontakt

Predavanje: Kako pas uči

12 Privatnih Treninga

30% Popust

Rezervišite Vaše mesto

*Broj mesta je ograničen.

Dresura Pasa Cena

Šta naši klijenti kažu o nama?

U školici Urban DOG, Srđan je pre početka treninga bio izrazito strpljiv sa mnom, pun razumevanja i voljan da podeli hrpu saveta. Tokom početne obuke, a i sad na naprednoj, ostao je dosledan tome da svakoj vežbi priđe sistematično, da bude precizan, direktan i posvećen. Verujem da smo svi mi koji smo prošli obuku posle nje okuraženi, u mnogome rasterećeni i sposobni da učvrstimo svoju vezu sa ljubimcima i da još više cenimo njihov karakter i stepen poslušnosti koji razvijaju. A što se pasa tiče - oni jedva čekaju prvu sledeću priliku da se najedu svojih omiljenih poslastica dok pokazuju šta sve umeju i znaju.
Jelena Šaranović
Za časove dresure u školici UrbanDOG odlučili smo se zato što smo usvojili kucu koja je u tom momentu imala već oko devet meseci. Kao mama dve male devojčice bilo mi je važno da imamo psa koji će da nas “uvek” sluša. Obuke znaju da budu naporne u smislu da ne ide baš sve iz prve i odmah, ali Srdjan je imao toliko podrške, razumevanja za mene i moju decu. Stvari je ponavljao bezbrojano puta i u svakom momentu je bio na raspolaganju kad god nam je bila potrebna pomoć.
Ana Jelačić
UrbanDOG škola je sjajana! Meni je pohadjanje puno pomoglo da razumem svog psa, da naučim kako da komuniciram sa njom i kako da vreme koje provedemo zajedno bude zabavno i relaksirajuće i za mene i za nju. Naučile smo kako da me poštuje, ali ne da ima strahopoštovanje, da me sluša, ali ne sa strepnjom. Kroz igru i vežbe smo učvrstile vezu izmedju nas i stvorile odnos pun poverenja.Prezadovoljna sam jer ovakva vrsta dresure nije fokusirana na odredjenog psa, već znanje koje se stiče je primenliivo uvek i sa bilo kojim psom. Sve pohvale i preporuke! 
Ana Ciganović
Imam samo reči hvale za škloicu UrbanDOG i Srđana i način na koji pristupa radu sa psima, ali što je važnije i vlasnicima. Vrlo je posvećen tome što radi, ima mnogo iskustva i trudi se da to prenese na vlasnika psa. Atmosfera na treninzima je uvek vesela, ali radna, i stalno se može napredovati. Svi koji žele da poboljšaju odnos sa svojim psom, i da nauče kako da pristupe dresuri, treba da se prijave na neki od kurseva koji se nude.
Andrea Plačkov
DO DANAS*

Do sada smo održali treninge preko 270 klijenata sa psima širom Srbije i Evrope.

Mi učimo vlasnike pasa kako da uče svoje pse i imaju srećniji život sa ljubimcem!

Kontaktirajte nas