PONAŠANJE PSA
KONSULTACIJE

Da li je Vaš pas problematičnog ponašanja? Da li Vam je potrebna profesionalna pomoć oko ponašanja psa?
REŠAVANJE PROBLEMA PONAŠANJA

Kako možemo da Vam pomognemo?

Mi radimo sa vlasnicima i njihovim psima svih uzrasta i rasa, sa različitim vidom problema u ponašanju, kao što su agresija, ujedljivost iz straha, posesivnost, lavež, strahovi i drugim oblicima neželjenog ponašanja.
  • Pas oštećuje nameštaj kada ostane sam.
  • Štene skače na slučajne prolaznike.
  • Pas odbija da izadje iz stana.
  • Pas je hiperaktivan u stanu.
  • Pas je ujedljiv ili agresivan u blizini hrane.
  • Pas vuče na povodniku.
Naš process učenja

Šta treba da očekujete?

Prikupljanje Informacija

Inicijalne informacije radi prikupljanja informacija vezanih za samog psa i njegovih reakcija na orkuženje. Tokom konsultacija se prikupljaju informacije koje su neophodne za pravljenje prilagodjenog programa za Vas i psa.

01
02

Izrada Trening Programa

Izrada prilagodjenog programa za Vašeg psa i Vašu porodicu. Program će sadržati vežbe, smernice i savete koje Vi treba da pratite.

Rešavanje problema

Napredak je drugačiji od psa do psa, zato ćemo uvek biti tu za Vas. Tokom treninga pratimo napredak Vas i Vašeg psa, vršimo evaluaciju napredka i po shodno tome prilagodjavamo dalje treninge.

03
KO SMO MI?

O Nama

UrbanDOG školica za edukaciju (obuku) vlasnika i učenje njihovih pasa nastaje krajem 2016 godine. Od tada kroz nju je prošlo, različite radionice, nešto više od 100 pasa sa svojim vlasnicima.

Pojedini polaznici su još uvek sa nama spremajući se za takmičenja u radu ili za ispite. Ispiti i takmičenja su po nekom od  programa po međunarodnom pravilniku za upotrebne pse FCI (Federation Cynologique Internationale) ili nacionalnom porgramu za rad KSRS (Kinološki savez Republike Srbije).

Dresura Pasa Cena

Raspored konsultacija

PRVA KONSULTACIJA

BESPLATNO

Pozovite telefonom i zakažite sastanak

Analiza ponašanja

Sastanak Vama i psom

Izrada plana treninga

RASPORED KONSULTACIJA

*Broj mesta je ograničen

Šta dalje?

GRUPNI / PRIVATNI

Ako je Vaš pas ujedljiv iz straha, agresivan, treninzi će biti privatni sve do momenta dok ponašanje psa ne bude bezbedno da se priključi grupnim treninzima sa psima.

Psvi svih uzrasta i rasa.

Uticaj na sva problematična ponašanja.

SCHEDULE CONSULTATION

*Broj mesta u grupi je ograničen.

Dresura Pasa Cena

Šta naši klijenti kažu o nama?

U školici Urban DOG, Srđan je pre početka treninga bio izrazito strpljiv sa mnom, pun razumevanja i voljan da podeli hrpu saveta. Tokom početne obuke, a i sad na naprednoj, ostao je dosledan tome da svakoj vežbi priđe sistematično, da bude precizan, direktan i posvećen. Verujem da smo svi mi koji smo prošli obuku posle nje okuraženi, u mnogome rasterećeni i sposobni da učvrstimo svoju vezu sa ljubimcima i da još više cenimo njihov karakter i stepen poslušnosti koji razvijaju. A što se pasa tiče - oni jedva čekaju prvu sledeću priliku da se najedu svojih omiljenih poslastica dok pokazuju šta sve umeju i znaju.
Jelena Šaranović
Za časove dresure u školici UrbanDOG odlučili smo se zato što smo usvojili kucu koja je u tom momentu imala već oko devet meseci. Kao mama dve male devojčice bilo mi je važno da imamo psa koji će da nas “uvek” sluša. Obuke znaju da budu naporne u smislu da ne ide baš sve iz prve i odmah, ali Srdjan je imao toliko podrške, razumevanja za mene i moju decu. Stvari je ponavljao bezbrojano puta i u svakom momentu je bio na raspolaganju kad god nam je bila potrebna pomoć.
Ana Jelačić
UrbanDOG škola je sjajana! Meni je pohadjanje puno pomoglo da razumem svog psa, da naučim kako da komuniciram sa njom i kako da vreme koje provedemo zajedno bude zabavno i relaksirajuće i za mene i za nju. Naučile smo kako da me poštuje, ali ne da ima strahopoštovanje, da me sluša, ali ne sa strepnjom. Kroz igru i vežbe smo učvrstile vezu izmedju nas i stvorile odnos pun poverenja.Prezadovoljna sam jer ovakva vrsta dresure nije fokusirana na odredjenog psa, već znanje koje se stiče je primenliivo uvek i sa bilo kojim psom. Sve pohvale i preporuke! 
Ana Ciganović
Imam samo reči hvale za škloicu UrbanDOG i Srđana i način na koji pristupa radu sa psima, ali što je važnije i vlasnicima. Vrlo je posvećen tome što radi, ima mnogo iskustva i trudi se da to prenese na vlasnika psa. Atmosfera na treninzima je uvek vesela, ali radna, i stalno se može napredovati. Svi koji žele da poboljšaju odnos sa svojim psom, i da nauče kako da pristupe dresuri, treba da se prijave na neki od kurseva koji se nude.
Andrea Plačkov
DO DANAS*

Do sada smo održali treninge preko 270 klijenata sa psima širom Srbije i Evrope.

Mi učimo vlasnike pasa kako da uče svoje pse i imaju srećniji život sa ljubimcem!

Kontakt